z
a

r
a
z
s
t
a
v
l
j
a
v
c
e
 

E-novice

Bodite obveščenih o naših dogodkih.

O nas

Z dolgoletnimi izkušnjami pri pripravah in izvedbah (od leta 1998) največje in najbolj prestižne vinske prireditve v Sloveniji in bližnji okolici - Slovenskega festivala vin (takrat še v organizaciji podjetja Infos d. o. o.), je bila leta 2007 ustanovljena družba Poslovno svetovanje, Radomir Stojanovič, s. p.. Z namenom nenehnega dvigovanja kulture pitja dobrih vin, promocije vin in vinarjev, kulinarike in kulture prehranjevanja, stremimo k večji prepoznavnosti le-teh med širšo javnostjo tako doma v Sloveniji, kot v tujini.

V organizacijski ekipi smo združeni visoko motivirani in izkušeni ljudje, ki že leta vlagamo čas in energijo v pridobivanje novih znanj in izkušenj na področju slovenskih vin, kulinarike, kulture in tradicije. Dosedanja rast in razvoj Slovenskega festivala vin ter utrditev položaja kot vodilne slovenske prireditve na tem področju utemeljujejo sposobnost ekipe za izvedbo tovrstnih prireditev, kot tudi motivacijo za uresničevanje in nadaljevanje vizije podjetja.

Ker ista ekipa pripravlja in sodeluje tudi pri izvedbi različnih drugih prireditev kot npr.: Festival za tretje življenjsko obdobje, Slovenski forum inovacij, Infos, Hevreka, ipd., nudimo tudi odlično poslovno in podjetniško svetovanje ter pomoč pri pripravi vaših prireditev, prijavljanja na vse vrste razpisov, projektnega vodenja in podobno.

Poslovno svetovanje, Radomir Stojanovič, s. p.

Likozarjeva ulica 14,

SI-1000 Ljubljana, Slovenija.

info@radost.si