z
a

r
a
z
s
t
a
v
l
j
a
v
c
e
 

E-novice

Bodite obveščenih o naših dogodkih.

Lidlov mladi vinar

Ekipa Slovenskega festivala vin se že enaindvajset let trudi izobraževati ljudi o pomenu kulture pitja vin in dvigniti spoštovanje splošne javnosti do Vaših vin. Že od vsega začetka se z vrsto dogodkov, izobraževanj, festivalov in partnerstev, skupaj z Vami trudimo predstavljati Vaše vinske stvaritve kar najbolje in najučinkoviteje. Eden od naših glavnih ciljev je bil vseskozi ponuditi pomoč vinarjem pri odpiranju novih prodajnih kanalov in s tem pridobivanje novih zvestih kupcev, hkrati pa že zvestim kupcem omogočiti čim lažji dostop do Vaših vin. Zavedamo se, kako pomembno je bilo trdo delo Vaših staršev in starih staršev in da se s časom in odraščanjem nove generacije vinarjev delo na Vaših posestvih vse bolj podaja v Vaše roke.

Po uspešnem lanskoletnem 20. jubileju Slovenskega festivala vin in uspešni izvedbi projekta Lidlov mladi vinar 2017, smo se z našim partnerjem Lidl Slovenija odločili, da bomo projekt Lidlov mladi vinar nadaljevali tudi v letošnjem letu. Projekt Lidlov mladi vinar 2018 je namenjen direktnemu odpiranju novih prodajnih kanalov in promociji mladih vinarjev in vinark, ki so že stopili ali pa šele stopajo na (samostojno) vinsko pot, hkrati pa omogoča ohranjanje stikov z enim večjih vinskih trgovcev pri nas – Lidl Slovenija.

S prijavo na natečaj Lidlov mladi vinar 2018 se boste na eni strani spopadli z oblikovanje svoje zgodbe o vinu in kreiranjem avtorskega (belega in/ ali rdečega, suhega) vina, na drugi pa si boste z Lidlovo pomočjo in ob našem sodelovanju sami odprli vrata v eno največjih trgovskih verig na svetu – Lidl. Vabimo Vas, da se prijavite na projekt Lidlov mladi vinar 2018; razpisne pogoje vam pošiljam v priponki, v naslednjih dneh pa jih boste dobili tudi po navadni pošti. Za sodelovanje na natečaju se lahko prijavite izključno preko spletne prijavnice.

Tudi letos smo s partnerjem Lidl Slovenija pripravili odlčine nagrade za najbolje ocenjena vina. Med drugim bo podjetje Lidl Slovenija od 4 finalistov odkupilo 1000 steklenic zmagovalnega vina in jim omogočilo brezplačen nastop na 21. Slovenskem festivalu vin, končni zmagovalec projekta pa bo dobil za nagrado tudi vinogradniško-vinarsko izobraževanje v vrednosti 1200EUR po izbiri zmagovalca.

Za več informacij se lahko prav tako obrnete na:
- Uroš Stojanovič, 040 606 019;
- Špela Štokelj, 040 661 106;
- Rado Stojanovič, 041 620 696.