z
a

r
a
z
s
t
a
v
l
j
a
v
c
e
 

E-novice

Bodite obveščenih o naših dogodkih.

Mediji

Zelo nas veseli, da se predstavniki/ce tiskanih in/ali elektronskih medijev (urednik, novinar, fotograf, snemalec, ...) številčno udeležujete naših prireditev ter o njih tudi množično poročate. Ker bi vam želeli tudi na Salonu penečih vin želeli omogočiti kar najboljše pogoje za vaše delo in kar najbolj učinkovito komunicirati z vami, smo za vas in vaša vprašanja, predloge in pripombe dosegljivi na: pr@radost.si. Prisružujemo si pravico podeliti do dve (2) vstopnici po mediju. 

V kolikor bi se želeli udeležiti Salona penečih vin, se morate obvezno predhodno akreditirati. Akreditirate se lahko preko gornjega e-mail naslova, na katerega nam morate poslati izpolnjen AKREDITACIJSKI LIST, ki se nahaja spodaj, in preslikano novinarsko izkaznico ali pismo urednika medija, katerega predstavnik/ca ste, ali link do vašega spletnega medija. Akreditacija je uspešna, ko vam jo potrdimo s povratnim e-mailom. Brez predhodne akreditacije in v primeru neuspešne akreditacije vam ne bomo mogli omogočiti vstopa na festival kot predstavniku medija.

Akreditacije preko spleta so mogoče do srede, 14. februarja 2018. Po tem datumu se bo možno akreditirati na dan prireditve, na press recepciji Salona penečih vin.